top of page

De beste thuiszorg

Voor het team van Nele Stragier is thuisverpleging een fundamentele dienst en een elementair recht. Want zo blijft u niet alleen helemaal zelfstandig, u wordt ook (discreet) behandeld in uw vertrouwde omgeving. Op elk moment van de dag kunt u rekenen op onze diensten – met of zonder doktersvoorschrift. Wij streven naar een optimale band met iedere patiënt, en werken samen een bezoekregeling uit – in samenspraak met de huisarts en eventuele andere zorginstellingen.

Uw voordeel

Het grote voordeel van een samenwerking? Ons team werkt met de zogenoemde ‘regeling derde betaler’: wij rekenen de kosten rechtstreeks door aan uw ziekenfonds – alle Belgische instituten komen hiervoor in aanmerking. U betaalt dus eigenlijk geen cent. En dat terwijl u de beste zorg krijgt!

Wij bedienen Roeselare en ruime omgeving, of concreter: Beveren, Beitem, Oekene, Rumbeke, Hooglede, Gits, Ardooie en Izegem.

Comfortabel

‘Nergens beter dan thuis’: niet alleen de slagzin van een populaire soap, maar ook een waarheid als een koe. Wij brengen de hulp tot bij u. Extra kwaliteitsgarantie? Wij volgen regelmatig bijkomende cursussen. Zodat we u nog beter helpen.

Wilt u gebruikmaken van de diensten van Nele Stragier en haar team? Wij zijn maar een telefoontje of mailtje verwijderd!

Fotogalerij

bottom of page